Bedrijfsinventaris taxatie

Bij de taxatie van een bedrijfsinventaris gaat het om roerende goederen. Machines, voorraden en bedrijfsmiddelen kunnen een grote rol spelen binnen uw bedrijf. Wanneer deze middelen door een brand beschadigen of worden gestolen is het belangrijk dat de waarde van deze middelen bekend is zodat dit bij de verzekering aan kan worden gegeven.


Doelen voor de taxatie van een bedrijfsinventaris

De taxaties van een bedrijfsinventaris kent diverse doeleinden:

Of dat nu bedrijfsmiddelen zijn, voorraden, machinepark of inventaris; de taxateurs hebben ruime kennis en ervaring om de juiste waarde te bepalen.

Een onafhankelijk taxatierapport is de basis voor goede besluitvorming. Onze taxateurs beschikken over actuele marktinformatie, branche specifieke kennis over prijzen en ontwikkelingen, zowel nationaal als internationaal.

Tarieven bedrijfsinventaris taxatie

Bij inboedeltaxatie werken we met een vast tarief. Dit vinden wij niet alleen een prettige en eerlijke manier van zakendoen, maar voorkomt voor u ook onaangename verrassingen. Op onze tarievenpagina vindt u het actuele tarief voor een bedrijfsinventaris taxatie door een erkend taxateur.

Mocht u een bedrijfsinventaris taxatie willen aanvragen of wat meer informatie willen, dan kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.